Altreichenau

Het dorp Altreichenau ligt in zuid Duitsland en is gelegen in het prachtige Beierse woud. Altreichenau bevindt zich aan de voet van het 3 landenpunt waar ook Tsjechië en Oostenrijk deel van uitmaken en op 864km vanaf Utrecht.

Het appartement is zeer mooi gelegen aan de rand van het dorp, waar de bossen beginnen. Je stapt dus zo vanuit het appartement de  prachtig uitgestippelde wandel-, fiets en langlaufroutes op. Je kunt in de nabije omgeving zomers genieten van de bosrijke omgeving, zwembaden, servivalparken, vrije dierenparken, natuur freibaden sommige met glijbanen en waterfietsen.

Voor de wintersporter is er in het dorp direct naast het appartement een ski- en snowboardschool, welke ook materiaal verhuren. Altreichenau heeft 3 beginners pistes waar je na 2 dagen verder gaat oefenen in oa het skigebied Hochficht in Oostenrijk op ca. 12 km en skicentrum Mitterdorf op ca. 20 km. Welke zijn aan te raden door hun zeer goedkope prijzen en toegankelijkheid voor jong en oud, om een voorbeeld te nemen zijn kinderen tot 10 jaar gratis bij aanschaf van een familiepas!

Ook een bezoek aan de steden zoals Passau, Praag en Cesky Crumlov behoren zeker tot de aanbevolen uitstapjes, zowel in de zomer als in de winter met de prachtige kerstmarkten.

Het grote voordeel van uw vakantie in Altreichenau zijn de gunstige prijzen als u een hapje buiten de deur wilt gaan eten, de voordelige skipassen en van de appartementen natuurlijk.

Gewoon goedkoop op vakantie het hele jaar door!

Klik hier voor de routebeschrijving.